Carmen de la Sălciua, goală în cadă. Imaginile au ajuns pe internet / FOTO

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, goală în cadă. Imaginile au ajuns pe internet © Instagram

Carmen de la Sălciua se bucură, în aceste momente, de popularitate pe toate planurile. Este apreciată ca artistă, dar și admirată de mulți bărbați care nu pot decât să tânjească după cântăreață. Înțelegem și de ce, pentru că are mereu grijă să arate cât mai bine și, chiar recent, a trecut printr-un regim de slăbire draconic, care i-a lucrat din plin silueta.

Drept urmare, nu e de mirare că sunt mulți bărbați care se gândesc la toate cele atunci când vine vorba de Carmen de la Sălciua. Și, zicem noi, și ea știe asta, având în vedere că nu se sfiește să apară în ipostaze câtm ai sexy.

Carmen de la Sălciua, goală în cadă

Pentru noul ei proiect, Carmen de la Sălciua a oferit o priveliște de zile mari. Artista a postat o fotografie în care pare să fie goală în cadă, acoperită doar de laptele în care s-a îmbăiat.

„Am făcut o baie in lapte... și nu am rămas doar cu o piele catifelata ci și cu satisfacția că acest videoclip a adus ceva în plus...”, a scris Carmen de la Sălciua, alături de poza postată pe Instagram. „Îmi place să muncesc, mai mult decât îmi place să dorm... asta și pentru că somnul e un lux... dar și pentru că fiecare melodie mă aduce mai aproape de sufletele voastre...”

Zilele trecute, Carmen de la Sălciua a stârnit foarte multe controverse, din cauza relației sale cu Culiță Sterp. La scurt timp după ce se scria că s-au împăcat, au apărut deja zvonurile că s-ar fi și produs o ruptură.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro