Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au împăcat? Fotografia care îi da de gol: „Acel moment când te întelegi din priviri”

+3 click pentru
galerie

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua s-au împăcat? Fotografia care îi da de gol: „Acel moment când te întelegi din priviri” © arhiva

Nu au confirmat încă dacă mai sunt sau nu împreună, însă gurile rele spun că cei doi artiști, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au despărțit. În urmă cu doar câteva zile tânărul se bucura singur de o vacanță de lux în Dubai, iar Carmen apărea aproape goala pe internet, însă acum au postat din nou o fotografie împreună. 

Povestea de dragoste cu năbădăi dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare că inspiră mai multe cupluri de la noi să procedeze în același mod. După ce s-au împăcat, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp par că a fi fost pentru o perioadă despărțiti, iar asta o spun surse din anturajul celor doi. Mai mult de atât, cântărețul s-a bucurat de o vacanță de lux în Dubai, dar singur, în timp ce ”iubita” sa era în România și poza aproape goală dintr-o cameră de hotel. Acum se pare că lucrurile au revenit la normal, sau cel puțin asta credem din fotografia postată de către Carmen de la Sălciua pe contul său de Instagram, ulterior repostată și de către Culiță Sterp.

Cântăreața a publicat o fotografie făcută la nunta surorii lui Culiță Sterp. Cei doi par foarte serioși, iar Culiță Sterp parcă i-ar cere niște explicații frumoasei brunete: „Păi...stai să-ți explic. Și uite așa a devenit interesant”, a scris chiar și artista pe fotografia publicată. ”Acel moment când te întelegi din priviri”, a scris imediat și Culiță Sterp, publicând și el fotografia pe contul său de Instagram, alături de o inimioară roșie. Să fie vorba oare despre împăcarea celor doi? Așteptăm să vedem cu ce alte fotografii ne vor mai surprinde tinerii artiști. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro