Carmen de la Sălciua, mesaj controversat după împăcarea cu Culiță Sterp: „Ceea ce ai poți pierde oricând”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, mesaj controversat după împăcarea cu Culiță Sterp: „Ceea ce ai poți pierde oricând” © Instagram.com

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au făcut publică împăcarea chiar de ziua de naștere a artistului, iar acum, cei doi sunt cei mai fericiți. Cu toate acestea, internauții au fost puși pe jar de un mesaj controversat, pe care cântăreața l-a postat ca și descriere, pe contul ei de Instagram, în dreptul unei fotografii. 

Împăcarea dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp i-a bucurat foarte mult pe fanii celor doi, iar acum, artista a postat un mesaj controversat pe contul ei de Instagram. Nu, nu vă alarmați, căci din tot ce putem vedea, totul este lapte și miere între cei doi, așa că nu-s motive de îngrijorare. 

La o fotografie postată pe rețeaua de socializare, artista Carmen de la Sălciua a publicat următorul mesaj: „Nu te făli cu ceea ce ai !
Fălește-te cu ceea ce ești !
Ceea ce ai poți pierde oricând, ceea ce ești niciodată!”
a scris Carmen de la Sălciua, în dreptul fotografiei postate, iar internauții s-au grăbit să-i dea dreptate.

Mama lui Culiță Sterp, adevărul despre relația ei cu Carmen de la Sălciua

După ce s-a spus că artista Carmen de la Sălciua a fost tratată cu indiferență de către familia lui Culiță, la nunta Ilenei, sora cântărețului, mama acestuia a făcut declarații uluitoare. Pentru un post de televiziune, aceasta a mărturisit că o iubește foarte mult pe Carmen de la Sălciua și speră ca împăcarea celor doi să dureze, acum, pentru totdeauna. 

„Am iubit-o foarte mult pe Carmen, dintotdeauna, am iubit-o din tot sufletul, ca pe fetele mele. Să dea Dumnezeu să fie împreună pentru totdeauna, de nedespărțit, moartea să-i depsartă! 
Eu i-am spus, el a greșit. E copilul meu și nu vreau să-l ridic în slăvi. I-am zis să ceară iertare lui Dumnezeu. Ei așa au zis (că fac un copil, n.r.)”
 a spus mama lui Culiță Sterp, la un post de televiziune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest