Carmen de la Sălciua, pregătită să fie mamă! ”Mă va schimba acest nou statut”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, pregătită să fie mamă! ”Mă va schimba acest nou statut” © instagram

Carmen de la Sălciua a reușit să-și impresioneze fanii cu un răspuns la una dintre întrbările de pe pagina sa de socializare. Vedeta a mărturisit că este nerăbdătoare să fie mămică și este tare curioasă cum o va schimba această experință.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică de petrecere de la noi, iar aceasta este foarte activă în mediul online acolo unde ține legătura cu fanii săi. 

Pentru că fanii sunt interesați atât de viața profesioanală a artiștilor, dar și de cea persoanală, mai mulți i-au adresat întrebări referitoare la statutul de mamă.

Unul dintre admiratori a întrebat-o pe cântăreață dacă regretă că nu are un copil până la această vârsta, dar și câți și-ar dori să aibă în momentul în care ar rămâne însărcinată. 

Sinceră, ca de fiecare dată, Carmen de la Sălciua nu a evitat să răspundă la întrebarea fanului și imediat a venit cu răspunsul. 

”Sunt curioasă cum mă va schimba acest nou statut de mămică...atunci când va fi să fie...îmi doresc o familie frumoasă și unită...iar copiii să fie doar sănătoși”, a fost replica artistei. 

Carmen de la Sălciua trece prin mai multe schimbări în această perioadă. Artista urmează să se mute într-o nouă locuință, dar pe plan sentimental nu stă tocmai bine. Recent a anunțat că relația cu cel care i-a fost soț, Culiță Sterp, s-a terminat, iar de acum nu mai este nici o cale de împăcare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro