FOTO / După mai multe zile de carantină, Carmen de la Sălciua a ieșit din casă. Mesajul transmis de cântăreață fanilor

+3 click pentru
galerie

FOTO / După mai multe zile de carantină, Carmen de la Sălciua a ieșit din casă. Mesajul transmis de cântăreață fanilor © Instagram

Având în vedere perioada dificilă în care ne află, Carmen de la Sălciua a luat o decizie radicală. Frumoasa manelistă a hotărât să stea mai mult în casă și să nu mai participe la niciun eveniment. Astăzi însă cântăreața a ieșit din locuința sa. Iată ce mesaj le-a transmis vedeta admiratorilor!

În urmă cu câteva zile, Carmen de la Sălciua și-a anunțat admiratorii care o urmăresc pe rețelele de socializare că a decis să stea o perioadă în casă, de teama coronavirusului. Vedeta și-a luat această măsură de precauție ținând cont de perioada dificilă în care ne aflăm. Chiar dacă a luat o pauză de la activitatea sa profesională, artista continuă să țină o legătură cu fanii ei.

La fel a făcut și de această dată, când manelista le-a mărturisit acestora că a ieșit din locuința sa, după mai multe zile de carantină. Motivul? Potrivit spuselor ei, Carmen de la Sălciua voia doar să ia o gură de aer și să se bucure de soare.

„O gură de aer... Vitamina D ☀️ ”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care se afla afară. 

Această ieșire nu a durat foarte mult, artista anunțându-și fanii că se va întoarce imediat în casă pentru a se uita la fimel sau seriale.

„Înapoi la Netflix 🙉”, a mai scris artista pe rețeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro