FOTO / Carmen de la Sălciua, o nouă relație? Cântăreața pare să-l fi uitat pe Culiță Sterp. „Cine a zis că sunt singurică?”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, o nouă relație? Cântăreața pare să-l fi uitat pe Culiță Sterp. „Cine a zis că sunt singurică?” © Instagram

Carmen de la Sălciua, lovită din nou de săgeata lui Cupidon? Celebra manelistă și-a pus fanii serios pe gânduri după ce a afirmat chiar ea că nu ar fi singură.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format unul dintre cele mai îndrăgite și controversate cupluri din showbizul autohton. Chiar dacă făceau o echipă frumoasă, atât pe plan profesional, la concerte și evenimente, cât și pe plan sentimental, cei doi artiști au hotărât să urmeze drumuri separate în viață, după ce s-au despărțit și împăcat de câteva ori.

Acum, Carmen de la Sălciua este o femeie singură, iar bărbații roiesc în jurul ei. Nu este de mirare, la cât de bine arată, reușind să se mențină mereu într-o formă de zile mari, după ore de muncă la sală. Frumoasa cântăreață pare este în același timp o femeie disponibilă, dovadă fiind faptul că nu are nicio reținere în a le răspunde admiratorilor de pe rețelele de socializare care încearcă să o curteze.

De curând, Carmen de la Sălciua a fost întrebată cum se simte singură, în această perioadă.

„Cum te simți singurică?”, a scris un internaut.

Fără să stea pe gânduri, manelista a oferit un răspuns care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

„Cine a zis că sunt singurică?”, a fost răspunsul lui Carmen de la Sălciua.

În continuare, vedeta a fost întrebată dacă s-a mutat în noua locuință, lucru pe care îl așteaptă de foarte mult timp.

 „Nu m-am mutat încă... urmează cea mai grea parte... modele, stiluri, mobilier... mai este de lucru... dar vă promit să vă arăt și vouă rezultatul”, a mai scris artista pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro