FOTO / Bărbații roiesc în jurul lui Carmen de la Sălciua. Vedeta, curtată insistent de un admirator: „Tu chiar nu te dai bătut?”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Bărbații roiesc în jurul lui Carmen de la Sălciua. Vedeta, curtată insistent de un admirator: „Tu chiar nu te dai bătut?” © Instagram

Carmen de la Sălciua este o femeie frumoasă, care atrage toate privirile. Celebra manelistă face furori cu aparițiile sale, atât la evenimente, cât în mediul virtual. Astfel că, nu e de mirare că bărbații roiesc în jursul ei. Iată cum răspunde cântăreața atunci când este curtată!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai în vogă cântărețe din țara noastră. De când s-a despărțit de Culiță Sterp, admiratorii ei își fac din ce în ce mai mult curaj și pun la bătaie talentele lor de cuceritori. Bărbații o asaltează cu din ce în ce mai multe mesaje prin care își recunosc simpatia față de cântăreață, iar aceasta le răspunde fără nicio reținere, în public.

De curând, Carmen de la Sălciua a postat un videoclip care a încins imaginația tuturor bărbaților care o urmăresc pe rețelele de socializare. Acoperită doar de spumă, manelista s-a filmat în timp ce se relaxa în cadă, făcându-și o baie. Pentru a completa cadrul incendiar, artista le-a arătat cum se delectează cu o băutură fină, ținând un pahar în mână.

Masculii nu au rezistat la vederea acestor imagini, așa că au asalalt-o imediat cu mesaje, care mai de care mai... îndrăznețe.

„Tu chiar nu te dai bătut?”, i-a răspuns Carmen de la Sălciua unui admirator care încerca să o curteze.

 Alt fan de-al artistei i-a scris acesteia că are noroc să aibă o vecină atât de frumoasă și romantică și pe deasupra și singură.

„Ce vecină frumoasă și romantică. Singurică”, i-a scris admiratorul pe Instagram.

Răspunsul artistei nu a întârziat să răspundă, transmițându-i că atunci când se vor întâlni, după a treia oară, acesta va fi nevoit să facă cinste.

„Mulțumesc. A treia oară când ne intersectăm, dai de băut”, i-a răspuns Carmen de la Sălciua fanului, pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro