Carmen de la Sălciua, criticată de admiratori: ”Expui doar vulgaritate”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, criticată de admiratori: ”Expui doar vulgaritate” © instagram

Carmen de la Sălciua este foarte activă în mediul online și mereu ține legătura cu fanii săi, cărora le răspunde la întrebări. Vedeta a publicat, însă, o imagine ce nu a picat bine pentru fanii ei și a fost aspru criticată.

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai aprecitate artiste de muzică de petrecere de la noi. Cântăreața face furori oriunde merge, iar admiratorii întorc capul după ea la orice pas. Mai mult de atât, vedeta este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

Vedeta încearcă să fie cât mai activă pe Instagram, iar recent a publicat o imagine pe InstaStory cu ea în timp ce făcea baie. Dacă pentru unii imaginea a făcut senzație, pentru alții nu a picat tocmai bine. 

Unul dintre admiratori a criticat-o pe vedetă și i-a spus că este vulgară: ”Nu dai sfaturi deloc ok atâta timp cât tu expui doar vulgaritate”, a scris el. 

Carmen de la Sălciua a venit imediat cu replica pentru cel care a judecat-o : ”Iartă-mă că mă simt bine...făcând o baie!”, a menționat ea.

S-a despărițit de Culiță Sterp 

Carmen de la Sălciua a anunțat în repetate rânduri că relația sa cu artistul Culiță Sterp s-a terminat. După ce au încercat să-și mai dea o sanșă iubirii, cei doi s-au separat, iar de data aceasta definitiv, după cum au afirmat aceștia pe conturile de socializare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro