FOTO / Carmen de la Sălciua, despre epidemia de coronavirus: „Nu știi ce aduce ceasul, minutul, ziua”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, despre epidemia de coronavirus: „Nu știi ce aduce ceasul, minutul, ziua” © Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai în vogă cântărețe din România. De curând, frumoasa manelistă a fost întrebată de fanii săi despre ceea ce crede despre COVID-19. Iată ce a răspuns vedeta!

Carmen de la Sălciua ține permanent legătura cu fanii ei pe rețelele de socializare, povestindu-le atât despre momentele plăcute, cât și despre cele mai puțin plăcute din viața ei. Deși partea profesională îi ocupă o mare parte din timp, vedeta își face timp să vorbească cu admiratorii săi aproape zilnic. De curând, unul dintre aceștia a întrebat-o ce părere are despre „criza” provocată de virusul ucigaș din China, iar cântăreața a răspuns imediat!

Potrivit spuselor sale, fiecare om își va găsit liniștea prin rugăciune cu ajutorul credinței. Din cuvintele sale reiese că nu se teme de acest virus, deoarece mai presus de toate este Dumnezeu.

„Mai mare decât criza asta... e Dumnezeu! Că vrem să credem, că nu vrem să credem, că acceptăm realitatea, că nu o acceptăm... vom ajunge cu toții să stăruim în rugăciune și să ne întoarcem la credința adevărată! Ce este în lume depășește orice imaginație... Și oricât am vrea să ținem pasul... obosim! Avem atât de multe posibilități și variante și tot nu suntem fericiți! Și asta pentru că probabil ne pierdem sufletul...”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

În continuare, vedeta și-a motivat absența de pe rețelele sociale, ținând cont de faptul că nu mai este atât de activă în mediul online. Carmen de la Sălciua a susținut că postează mai rar, deoarece oamenii se află într-o perioadă grea.

„Mă întrebați de ce nu mai postez atât de mult... pentru că toată lumea trece printr-o perioadă critică și pentru că în momentul  de față nu știi ce aduce ceasul, minutul, ziua! Nu putem să îngropăm tot ce este și se ne prefacem că nu este... și mega fericiți! Pentru că trecem prin perioade dificile... și acum atenția ar trebui să ne-o focusăm asupra conștientizării problemelor reale!”, a mai spus artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro