Carmen de la Sălciua, mesaj subtil, dar dur, pentru Culiță Sterp: ”Inima nu e o jucărie”

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, mesaj subtil, dar dur, pentru Culiță Sterp: ”Inima nu e o jucărie” © arhiva

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp și-au spus adio, din nou, după ce și-au mai dat o șansă iubirii. Acum cei doi nu-și mai vorbesc, iar artista are un mesaj subtil adresat fostul ei soț, care a blocat-o pe conturile de socializare.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au încercat să-și mai dea o șansă, după ce au divorțat în urmă cu mai mult timp. Cei doi au anunțat că s-au împăcat, însă în urmă cu doar câteva săptămâni au făcut din nou anunțul despărțirii. 

De data aceasta, lucrurile par să fie definitive, pentru că artistul a scos-o pe Carmen de la Sălciua de pe contul său de socializare și chiar a blocat-o, după cum spune vedeta. După ce mai mulți fani au întrebat-o de ce ea nu l-a șters pe Culiță Sterp de pe Instagram, acum cineva i-a adresat o întrebare: ”De ce crezi că un block intensifică sentimentele?”

Pentru că ține mereu legătura cu fanii, Carmen de la Sălciua a venit și cu răspunusul, iar mesajul este clar valabil pentru Culiță Sterp care a ales și el aceeași opțiune în mediul online.

”Azi iubești un om...mâine îl blochezi! Peste noapte a trecut iubirea? S-a născut omul ală care să-și anuleze sentimentele printr-un block? Nu putem să rezolvăm totul în viață doar cu un click! Inima nu e o jucărie”, a scris artista pe pagina sa de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro