FOTO / Carmen de la Sălciua, apariţie incendiară în sala de sport. Fanii nu şi-au mai putut luat ochii de la formele ei. "Rezultatele dorite"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, apariţie incendiară în sala de sport. Fanii nu şi-au mai putut luat ochii de la formele ei. "Rezultatele dorite" © Instagram

Face ce face şi iar ajunge în atenţia internauţilor. De această dată, Carmen de la Sălciua a reuşit să îi înnebunească pe bărbaţi cu formele sale voluptoase, fiind foarte mândră de corpul său.

Pe lângă o carieră de succes în industria muzicală, Carmen de la Sălciua se poate lăuda şi cu un fizic de invidiat. Frumoasa cântăreaţă nu se neglijează nicio clipă şi a făcut o pasiune pentru sport, de aproape un an, mergând aproape zilnic la sală.

Îmbrăcată într-o ţinută adecvată, într-o pereche de colanţi roz şi un top în aceeaşi nuanţă, vedeta a atras privirile tuturor celor prezenţi în sala de sport, nu doar prin culoarea vestimentaţiei sale, ci şi prin formele ei apetisante. În timp ce îşi făcea o fotografie în oglindă, internauţii i-au putut admira cu precădere atât abdomenul lucrat, cât şi posteriorul.

Frumoasa manelistă le-a împărtăşit admiratorilor imaginea pe reţelele de socializare, arătându-le astfel că este într-o formă de zile mari, chiar dacă de curând a trecut printr-o despărţire, cea de Culiţă Sterp.

Deşi arată impecabil, vedeta susţine că îşi doreşte şi mai mult şi va continua să meargă la sală pentru a ajuta la rezultatul care să o mulţumească pe deplin.

"Nu e despre cât de bun ești , este despre cât de bun vrei sa fii! Aproape un an... și aproape am ajuns la rezultatele dorite ♥️", a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro