FOTO / Carmen de la Sălciua a recunoscut! Divorţul de Culiţă Sterp a fost cel mai greu moment din viaţa sa. Cine a ajutat-o să treacă peste

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua a recunoscut! Divorţul de Culiţă Sterp a fost cel mai greu moment din viaţa sa. Cine a ajutat-o să treacă peste © Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din ţara noastră. Deşi o vedeţi mereu plină de energie la evenimentele la care participă, în spatele zâmbetului său sunt ascunse poveşti triste de viaţă. De curând, manelista a recunoscut că cel mai greu moment pentru ea a fost divorţul de Culiţă Sterp, iar pentru a trece peste astfel de clipe neplăcute a avut nevoie de un ajutor special.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp şi-au întristat extrem de tare fanii atunci când au decis să se despartă, formând unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul autohton. După un şir de împăcări şi despărţiri, cei doi au hotărât că cel mai bine pentru ei este să urmeze drumuri separate. Cu toate acestea, frumoasa manelistă îl respectă în continuare pe fostul ei soţ, deoarece au trăit împreună clipe unice.

Din acest motiv, Carmen de la Sălciua a ales să păstreze fotografiile cu artistul, chiar dacă cei doi nu mai formează un cuplu.

"Vor rămâne acolo! Nu a fost un nimeni... a fost soţul meu în faţa lui Dumnezeu şi în faţa lumii! Am un respect faţă de aceşti ani! Atât! În rest să ne ajute Dumnezeu la fiecare pe drumul nostru!", a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram, răspunzând la întrebarea unei admiratoare.

Cine o ajută să treacă peste cele mai dificile momente

Carmen de la Sălciua a demonstrat întotdeauna că nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume şi a fost foarte transparentă cu fanii săi. Aşadar, vedeta nu s-a ferit să le spună cine este cel mai mare ajutor al său. Potrivit spuselor sale, manelista îşi găseşte liniştea cu ajutorul lui Dumnezeu.

"Oboseala psihică şi fizică nu se vindecă prin oameni... pentru că dacă le ai pe amândouă... oamenii sunt neputincioşi! Te ajută Dumnezeu! Atât! Rugăciunea şi faptele tale bune! Chiar şi atunci când eşti cel mai rău... gândeşte-te că se poate şi mai rău...", a scris Carmen de la Sălciua pe reţeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro