Mai există vreo şansă de împăcare între Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp? Gestul care spune totul!

+3 click pentru
galerie

Mai există vreo şansă de împăcare între Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp? Gestul care spune totul! © arhivă

Carmen de la Salciua și Culita Sterp au făcut ce au făcut și după un divorț cu scântei au ajuns tot împreună. Au încercat să facă din Iad Rai, dar cum orice minune ține doar trei zile s-au despărțit din nou. Și nu s-a întâmplat doar o dată.

Chiar dacă niciunul dintre ei nu a făcut declarații oficiale despre relația lor, lucrurile sunt mai clare ca niciodată. Gestul care confirmă că ruptura este definitivă este faptul că artistul Culiță i-a dat unfollow pe Instagram fostei sale soții.

"Îmi cer scuze față de toți cei care ne-ați iubit împreună sau prin prisma melodiilor...și așteptați cu sufletul la gură această melodie! Nu va mai fi lansată și voi fi sinceră cu voi! Nu suntem niciunul dintre noi un produs media! Suntem niște oameni care nu pot să joace niște roluri pentru că întâi de toate ne-am promovat iubirea și abia apoi ..muzica. Eu nu mai pot fi un om care zâmbește și cântă în fața unei camere, cu "mii de cuțite în suflet". Fiecare are drumul lui acum. Am fost și suntem oameni asumați și pentru ambii  cred că este incomodă această situație", a transmis Carmen de la Sălciua, potrivit Antena Stars.

Daca mai există vreo şansă pentru iubirea lor, doar ei ştiu. Însă, dat fiind faptul că artista nu are de gând să şteargă vreodată pozele cu soţul sau din respect pentru relaţia pe care au avut-o, parcă-parcă ar mai fi o şansă mică acolo, nu?

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu ei mai departe!

"Nu a fost un nimeni...a fost soțul meu în fața lui Dumnezeu și în fața lumii! Am un respect față de acești ani! Atât! În rest să ne ajute Dumnezeu la fiecare pe drumul nostru!", mai declara artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro