FOTO / Carmen de la Sălciua, pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen de la Sălciua, pe mâinile medicilor. Ce s-a întâmplat cu artista © Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai în vogă cântăreţe de la noi. Celebra manelistă le-a dat emoţii mari fanilor, atunci când le-a împărtăşit nişte imagini din cabinetul medicului. Iată ce s-a întâmplat cu vedeta!

Carmen de la Sălciua menţine o legătură cu fanii săi, povestindu-le fără nicio reţinere despre toate aspectele vieţii sale. Aşadar, atunci când cântăreaţa hotărăşte să facă o schimbare, nu se fereşte să le-o împărtăşească admiratorilor care o urmăresc pe reţelele sociale. La fel a făcut şi de această dată, când manelista a trecut pragul medicului.

Ei bine, staţi liniştiţi. Nu există niciun motiv de îngrijorare pentru starea de sănătate a cântăreţei. Carmen de la Sălciua a făcut o vizită la medic nu din cauza unor probleme, ci pentru că doreşte ca să treacă printr-o transformare la nivelul feţei.

Vedetei a hotărât că este timpul să-şi îndeplinească o dorinţă pe care o are de ceva timp. Aşadar, Carmen de la Sălciua şi-a făcut timp şi a mers în cabinetul doctorului pentru a începe transformarea mult visată. Este vorba despre dinţii săi. Cântăreaţa susţine că vrea să îşi albească dantura, drept pentru care a început deja demersurile.

"Am început procedurile unui zâmbet a' la Hollywood", a scris Carmen de la Sălciua în dreptul unei fotografii în care se putea observa cum vor arăta dinţii ei în urma schimbării.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro