Vestea mult-aşteptată de toată lumea despre Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua: "Suntem pe drumul cel bun"

+3 click pentru
galerie

Vestea mult-aşteptată de toată lumea despre Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua: "Suntem pe drumul cel bun" © captură video

Toată lumea aşteaptă să audă vestea că sunt din nou împreună! Cine? Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp, bineînţeles. Astăzi apare o nouă informaţie, care sigur îi va încânta pe fanii lor! 

După ce s-a spus că s-au împăcat, după ce şi-a strigat sentimentele pentru Carmen de la Sălciua în gura mare, Culiţă Sterp vorbeşte în exclusivitate pentru Antena Stars despre mutarea împreună cu fosta soţie. Sunt răspunsurile pe care toată lumea le aştepta!

"Încă nu pot să dau nicio declarație în privința asta, fiindcă încă nu știm sută la sută ce o să fie. Vorbim, suntem prieteni, încă nu stăm în aceeași casă. Suntem, cum am mai spus pe la televizor, suntem pe drumul cel bun, vorbim. Nu știu ce o să fie în continuare. Dar nu pot să dau o declarație sută la sută ne-am împăcat, nu ne-am împăcat", a spus Culiţă Sterp pentru Antena Stars. 

Mai mult decât atât, Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua pregătesc o surpriză muzicală. Artistul nu a vrut să dea prea multe detalii, însă cu siguranţă se va afla în curând despre noile lor proiecte, din nou împreună. 

"Cred că da, o să pregătim pe viitor, dar după cum v-am spus nu vreau nimic deocamdată. Mai încolo o să pot să spun mai multe. Deocamdată nu pot să zic nimic", a mai spus Culiţă Sterp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro