Carmen Grebenișan are o nouă relație! Blondina a recunoscut că este îndrăgostită. „E mult mai tânăr decât mine. Fostul meu prieten nu mai există”

+3 click pentru
galerie

Carmen Grebenișan are o nouă relație! Blondina a recunoscut că este îndrăgostită. „E mult mai tânăr decât mine. Fostul meu prieten nu mai există” © Instagram

Carmen Grebenișan este toată numai un zâmbet. Și are și motive! Frumoasa blondină iubește din nou. Anunțul a fost făcut chiar de aceasta, menționând că se simte extrem de bine în noua relație. Iată cine i-a furat inima!

Imediat după ce s-a întors de la show-ul Asia Express, Carmen Grebenișan le-a dat o veste tristă fanilor. Blondina se despărțise de iubitul ei. Singurătatea nu a durat însă mult, căci acum vedeta a fost atinsă din nou de săgeata lui Cupidon.

Carmen Grebenișan le-a făcut o mare surpriză admiratorilor. Blondina a mărturisit în direct, prin intermediul Skype-ului, la Neatza cu Răzvan și Dani că are un nou iubit. În același timp, vedeta a declarat că se află în carantină în Capitală.

„Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a povestit Carmen Grebenișan la Neatza cu Răzvan și Dani.

Lista dezvăluirilor nu s-a oprit aici. Carmen a declarat că noul ei iubit lucrează la farmacie și că este student.

„Iubitul meu este ok. În momentul de față el este un erou. Lucrează la farmacie. E mult mai tânăr decât mine. Acum își termină facultatea și își termină facultatea”, a mai spus concurenta blondina.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro