VIDEO / Carmen Grebenișan și Florin Ristei, echipă de șoc la ”Asia Express”! Pe principiul: ”E mai uşor să-ţi cunoşti duşmanul decât prietenul”

VIDEO / Carmen Grebenișan și Florin Ristei, echipă de șoc la ”Asia Express”! Pe principiul: ”E mai uşor să-ţi cunoşti duşmanul decât prietenul” © captură video

”Asia Express” continuă să ne surprindă cu probele sale inedite, dar și cu alegerile în ceea ce îi privește pe concurenți. În ultima emisie, Carmen Grebenișan și-a unit forțele alături de ”dușmanul” său, Florin Ristei, reușind să facă o echipă de zile mari! 

O nouă săptămână, noi episoade din ”Asia Express” pline de peripeții și probe inedite! Vedetele noastre s-au obișnuit deja cu atmosfera și cu ”surprizele” de care au parte. Toată lumea știe că Florin Ristei și blondele din emisiune nu prea se suportă, într-un episod trecut aruncându-și cuvinte dure unii la adresa celorlalți. 

Și cum soarta ne joacă mereu feste, Carmen Grebenișan și Florin Ristei au fost nevoiți să formeze echipă pentru o zi, dată fiind proba la care trebuiau să participe, unde toți concurenții au fost inversați între ei. 

Pe principiul ”E mai uşor să-ţi cunoşti duşmanul decât prietenul”, Carmen Grebenișan a rămas mască când a văzut cu cine va face echipă și tot ce a putut spune a fost: ”Aoleu!”.

”Bună Carmen, haide încoace! Hai că m-am schimbat, m-am îmbrăcat fashion pentru tine!”, a zis Ristei în timp ce-și punea tricoul pe el. 

”Vrea să aibă el ceva de comentat la orice se întâmplă”

Reacției blondinei a apărut imediat: ”Și cum zice el, ”dușmanul e viclean”, apare de după și când am văzut am zis ... Parcă Alina a picat mai bine! Ăsta era ultimul lucru pe care îl așteptam și mi-l doream în emisiunea asta, să pic cu Ristei, ce să vezi?”.

Nici Florin nu s-a lăsat mai prejos, dorindu-și să preia controlul în noua echipă, însă socoteala de acasă nu se potrivește niciodată cu cea din târg și planul nu prea i-a ieșit. 

”Carmen, hai să stabilim regulile! Ne gândim așa, având o zi împreună, trebuie să vedem cine ia deciziile în momentele importante. Jumătate de zi facem ca mine, jumătate de zi ca tine, ca să nu ne ucidem. Vrei să începi tu? Dormim unde vrei tu sau dormim unde vreau eu?”, i-a zis Ristei lui Carmen. 

Și cum era de așteptat, blondina a decis că vor înnopta unde vrea ea, iar Florin s-a conformat imediat. ”Mi-e drag, mi-e simpatic omul, dar mă enerveză câteodată. Nu-i tace gura niciodată! Vrea să aibă el ceva de comentat la orice se întâmplă, ceea ce nu este un lucru rău pentru emisiune, dar pe un om îl poate călca pe nervi uneori!”, a mai completat blondina. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro