Carmen Grebenișan, tu ești? Nu o să-ți vină să crezi cum arăta blondina în urmă cu 10 ani!

+3 click pentru
galerie

Carmen Grebenișan, tu ești? Nu o să-ți vină să crezi cum arăta blondina în urmă cu 10 ani! © Instagram

Face ce face și iar ajunge în atenția internauților! După ce și-a etalat bustul generos aproape în toată splendoarea lui, renunțând la sutien, Carmen Grebenișan i-a luat pe toți prin surprindere cu o amintire uimitoare.

Frumoasa blondină a intrat și mai tare în atenția oamenilor după ce a participat la show-ul fenomen „Asia Express”, alături de buna ei prietenă Alina Ceușan. O vedeți mereu fie la televizor, fie pe rețelele de socializare, însă nu mulți cunosc detalii personale din viața lui Carmen Grebenișan. 

De curând, Carmen Grebenișan le-a împărtășit admiratorilor din mediul virtual o imagine de colecție. Vedeta le-a dezvăluit acestora cum arăta în urmă cu 10 ani, mai exact într-o ședință foto realizată în 2010, printr-un InstaStory.

Fanii au putut observa cu ușurință evoluția lui Carmen Grebenișan, ajungând astăzi la un mai mare profesionalism. Cu toate astea, blondina era la fel de în pas cu moda, fiind îmbrăcată și încălțată în tendințele de la acea vreme.

Carmen Grebenișan are un nou iubit

Soarele a răsărit din nou pe strada lui Carmen Grebenișan. Vedeta iubește iar, fiind îndrăgostită nebunește de un tânăr. Blondina a recunoscut fără nicio reținere faptul că deși partenerul său este mai mic de vârstă, acest lucru nu reprezintă un deranj.

„Sunt acasă la prietenul meu. Sunt niște noutăți în viața mea. Fostul meu prieten nu mai există, cel cu care eram împreună la Asia Express. Într-adevăr ne-am despărțit. Acum am un nou prieten. Acesta e momentul care ne poate apropia. Sunt în carantină în București”, a povestit Carmen Grebenișan acum ceva vreme la Neatza cu Răzvan și Dani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro