VIDEO / Cum se distrau Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp și actualul iubit al cântăreței, „pe vremuri”. Cei doi bărbați erau prieteni foarte buni

+4 click pentru
galerie

VIDEO / Cum se distrau Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp și actualul iubit al cântăreței, „pe vremuri”. Cei doi bărbați erau prieteni foarte buni © Instagram

Nu demult, Culiță Sterp și Cosmin Isăilă, actualul iubit al soției sale, se distrau pe cinste, iar dovada clară este un clip video pe care noul amorez al lui Carmen de la Sălciua încă în mai păstrează pe Instagram. 

S-au despărțit cu surle și trâmbițe și ambii s-au acuzat de infidelitate, unul pe altul. Acum, Carmen de la Sălciua formează un cuplu cu Cosmin Isăilă, cel care până nu demult i-a fost prieten bun șui Culiță Sterp. Pe contul lui de Instagram, Cosmin Isăilă încă mai păstrează un clip video cu ei toți. În clipul respectiv, Carmen de la Sălciua cântă, el o filmează, iar lângă ei doi stă chiar Culiță Sterp.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💣💣💣

A post shared by Isaila Cosmin (@isaila_cosmin) on

Clipul video este din anul 2017, pe când cei trei erau prieteni de nedespărțit și nimic din toate cele întâmplate acum nu erau încă puse „în plan”. După ce sora lui Culiță Sterp a postat mai multe conversații dintre Carmen de la Sălciua și Cosmin Isăilă pe rețelele de socializare, în care cei doi vorbeau despre relația lor, artista a recunoscut public că ea și fostul bun prieten al soțului său formează un cuplu. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro