Fanii îi vor împreună, dar nu doar pe scenă! Ce a putut să îi zică o admiratoare lui Carmen de la Sălciua, despre Culiță Sterp: "Vă binecuvantează Dumnezeu cu un copil"

Fanii îi vor împreună, dar nu doar pe scenă! Ce a putut să îi zică o admiratoare lui Carmen de la Sălciua, despre Culiță Sterp: "Vă binecuvantează Dumnezeu cu un copil" © Facebook

Fanii au vuit la auzul zvonurilor că artista Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, fostul ei soț, ar fi la un pas de împăcare. Atât de mult s-au entuziasmat unii dintre ei, că cei doi primesc constant mesaje în care admiratorii mai au un pic și îi imploră să reia legăturile amoroase.

Așa s-a întâmplat și acum, când Carmen de la Sălciua a vrut să își evidențieze atuurile prin intermediul unei fotografii, însă o fană a simțit că este momentul să îi reamintească de Culiță Sterp. Atât de mult își doresc fanii împăcarea celor doi, că găsesc mereu prilej de ale reaminti că sunt făcuți unul pentru celălalt. 

"Tu și Culiță cred că aveți nevoie de o pauză. Mă refer de la muncă și să mergeți într-un loc de vis amândoi, să vă relaxați și poate, cine știe, vă binecuvantează Dumnezeu cu un copil.🙈🙈🙈🙈🙈🥰🥰🥰🥰", i-a scris o fană mai îndrăzneață lui Carmen de la Sălciua.

Culiță Sterp i-a declarat iubirea în mod public

Au avut o relație cu suișuri și coborâșuri și au divorțat cu mare scandal, cu acuzații de infidelitate din partea amândurora. Au continuat să colaboreze pe plan profesional, chiar dacă nu mai formau un cuplu, și iată că acum apar din ce în ce mai multe zvonuri că ar fi la un pas de împăcare.

Recent, cu ocazia zilei de naștere a lui Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp i-a declarat dragostea în văzul tuturor. "La mulți ani frumoși și sănătoși persoanei cu care mi-am trăit 3 ani din viață, cu care am împărțit aceeași masă, aceeași casă, acelasi pat! 3 ani frumoși , care au trecut cu bune, cu rele, ani la care s-a mai adăugat unul în care ne-am îndepărtat și ne-am apropiat , dar cel mai important am rămas fiecare cu ceva unul de la altul! Mă bucur pentru tine pentru că îți știu sufletul și știu că o simplă fată de la țară a ajuns printre cele mai cunoscute artiste din țară, și iubită de atâția oameni! În ciuda a toate ce s-au întâmplat, îți doresc din tot sufletul să fii fericită alături de ce iubești tu din suflet ! 🙈 La mulți ani , încă o dată! 🤗", a scris Culiță Sterp, pe Facebook. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro