Carmen de la Sălciua, complet nemachiată după ultima vizită la medicul estetician! "Nopțile nedormite și-au pus amprenta". FOTO

+3 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, complet nemachiată după ultima vizită la medicul estetician! "Nopțile nedormite și-au pus amprenta". FOTO © Instagram

Carmen de la Sălciua este foarte atentă cu aspectul său fizic și cum vrea să aibă de fiecare dată o apariție fără cusur, a dat iama în cabinetului medicului estetician.

Așadar, Carmen de la Sălciua a vrut să le dea peste nas celor care o critică pentru faptul că își editează pozele pe care le postează pe rețelele sociale și s-a afișat fără strop de machiaj. 

"No make -up (nr. fără make-up) ! No filters (fără filtre) ❤️ Am primit mereu provocări să mă descopăr în față voastră ..nemachiată ! Here I Am ! În ultima perioada nopțile nedormite și-au pus amprenta pe față mea ,au început să se observe cearcăne,mici liniuțe în jurul ochilor și a frunții ! Azi am rezolvat problema asta (...)🔝🥰💥", a scris Carmen de la Sălciua, pe Instagram. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro