Cum a răspuns Carmen de la Sălciua, atunci când a fost întrebată dacă renunță la muzică. Artista a spus lucrurilor pe nume

+3 click pentru
galerie

Cum a răspuns Carmen de la Sălciua, atunci când a fost întrebată dacă renunță la muzică. Artista a spus lucrurilor pe nume © Instagram

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și își trăiește viața pe scenă, acolo unde iubește să le transmită oamenilor emoții și să își încânte fanii cu melodiile ei.

Cum despre viața personală am cam aflat ce se întâmplă și se pare că mai este doar un pas până la împăcarea cu fostul soț, Culiță Sterp, ei bine în ceea ce privește viața profesională fanii sunt foarte curioși să afle care sunt planurile artistei.

Așadar, o fană mai îndrăzneață a întrebat-o pe Carmen de la Sălciua dacă ar vrea să renunțe la muzică, în favoarea altei meserii. Răspunsul cântăreței nu a întârziat să apară. 

"De ce aș vrea să fac asta? Iubesc muzica, mă definește, asta e ceea ce fac.", a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

S-a împăcat cu Culiță Sterp?

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua nu și-au asumat în mod public faptul că formează, din nou, un cuplu, însă nu mai este îndoială că sunt împreună.

Apropiații celor doi au declarat în urmă cu cei doi că sunt la un pas de marea împăcare, apoi Culiță a fost cel care nu a negat că a reluat legătura amoroasă cu fosta soție, dar a spus că vor lua lucrurile ușor și vor vedea în ce direcție se îndreaptă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest