Carmen Şerban, prima apariţie la tv după moartea tatălui. "Oricât ai fi de puternic, durerea asta este foarte mare"

+3 click pentru
galerie

Carmen Şerban, prima apariţie la tv după moartea tatălui. "Oricât ai fi de puternic, durerea asta este foarte mare" © Captură

Carmen Şerban l-a pierdut pe unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa ei, în urmă cu două săptămâni, când tatăl său a încetat din viaţă. Carmen Şerban a avut o relaţie excepţională cu părintele său, astfel că vestea trecerii în nefiinţă i-a provocat cea mai mare durere.

Carmen Şerban şi-a iubit tatăl enorm şi a avut grijă de el în toţi aceşti ani, când a fost bolnav. Alături de mama ei, artista a încercat să-i fie alături tatălui cum a putut ea mai bine. La rândul ei, Carmen Şerban a fost susţinută necontenit de cel mai important bărbat din viaţa sa.

Ba chiar, la un moment dat, tatăl ei i-a precizat că dacă vreodată se va întâmpla un necaz în familie, ea să continue să cânte pentru că aceasta este menirea ei, este meseria şi vocaţia sa.

Carmen Şerban, luată la rost pentru că a mers la cântări după înmormântare

După înmormântarea tatălui, Carmen Şerban a mers la spectacolele pe care le avea, însă gestul său nu a fost privit cu ochi bune de răutăcioşi. Aceştia au considerat că artista nu a respectat perioada de doliu. Carmen Şerban a avut o primă apariţie la tv, după decesul tatălui, şi a explicat că a mers la cântări din respect pentru public şi pentru contractele pe care le-a semnat. Chiar dacă este zâmbăreaţă, acest lucru nu înseamnă că sufletul ei râde. Nici pe departe. Carmen Şerban suferă, însă este o femeie puternică şi reuşeşte să facă faţă tuturor greutăţilor vieţii. Mai ales că ştie cât de mult îşi doreşte tatăl ei acest lucru.

"Oricât ai fi de puternic, durerea asta este foarte mare. Tatăl meu mi-a dat încuviinţarea să cânt, mi-a spus: fata mea, cântă! Eu voi alături de tine oriunde vei fi. Eu nu am cum să întrerup. Suntem artişti, avem contracte. După înmormântare fiecare membru al familiei se întoarce la serviciu", a spus Carmen Şerban.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro