Carmen Şerban, primul Crăciun fără tatăl ei. "Nu mă pot obişnui" / VIDEO

+3 click pentru
galerie

Carmen Şerban, primul Crăciun fără tatăl ei. "Nu mă pot obişnui" © Facebook

Anul acesta a fost cel mai greu pentru Carmen Şerban, după ce şi-a pierdut tatăl. Artista a trecut prin clipe grele, mai ales că avea o relaţie superbă cu acesta.

Tatăl lui Carmen Şerban a murit la mijlocul lunii septembrie, iar vestea tristă a fost dată chiar de îndrăgita artistă. Carmen Şerban a fost alături de tatăl ei până în ultima clipă, rugându-se pentru el.

Au trecut două luni de la trecerea în nefiinţă a a acestuia, însă durerea este la fel de mare. În plus, invitată la Răi Da Buni de la Antena Stars, Carmen Şerban a povestit că se confruntă şi cu ceva probleme după ce şi-a pierdut tatăl. Artista a povestit că are probleme su somnul şi chiar se confruntă cu mici depresii. Ea este puternică, însă, şi ştie că timpul le va rezolva pe toate.

În plus, Carmen Şerban este o femeie foarte credincioasă, astfel că postul, rugăciunile şi mersul la biserică sunt cea mai mare alinare pentru sufletul său.

Anul acesta va fi primul Crăciun pe care Carmen Şerban îl va face fără părintele ei, însă artista încearcă să-i fie mamei sale alături aşa cum poate, dar şi să se axeze pe muncă, pentru a mai uita din durere.

"După ce s-a dus tata nu prea dorm. Când pierzi pe cineva foarte drag cazi şi într-o mică depresie pentru că este dorul foarte mare. Te mai uiţi la poze. Tatăl meu a fost centrul Universului meu. Nu mă pot obişnui. Merg la biserică, ţin post", a spus Carmen Şerban la Antena Stars.

Tatăl lui Carmen Şerban a murit pe 15 septembrie, iar la puţin timp după înmormântare, artista a mers, din nou, la concerte, aşa cum face un artist profesionist. Chiar dacă vedeta nu a făcut decât să se ţină de cuvânt faţă de oamenii cu care avea contract, gurile rele au judecat-o că nu a păstrat suficient timp perioada de doliu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro