FOTO/ Strălucitoare din cap până-n picioare. Carmen Simionescu atrage privirile ca un magnet

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Strălucitoare din cap până-n picioare. Carmen Simionescu atrage privirile ca un magnet © instagram

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, are grijă de fiecare dată să atragă privirile tuturor bărbaților. Chiar dacă se află într-o relație și are deja un copil, frumoasa fiică a menelistului este mereu în ochii sexului masculin. 

Carmen Simionescu este cu siguranță ca un magnet ce atrage privirile bărbaților. Frumoasa fiica a lui Adrian Minune are mereu grijă la felul cum arată, mai ales după ce a dat naștere primului copil. Vrea să fie o mama tânără și în formă, iar asta îi iese foarte bine. Bruneta reușește rapid să se facă remarcată prin simplitate, dar totodată prin frumusețea sa. Merge mereu la sală și se antrenează pentru a avea un corp de invidiat de multe femei de vârsta ei. În fotografiile postate de cântăreață pe instagram se poate observa că această arată foarte bine cu celebra cântăreață internațională, Rihanna, iar fanii au remarcat acest aspect. Fotografiile artistei strâng zilnic zeci de mii de aprecieri și de comentarii din partea celor care o susțin. Într-una din poze poartă o rochie scurtă, iar fiica lui Adrian Minune strălucește și la propriu, dar și la figurat. 

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu, distracție peste hotare

Pentru că fiecare proaspăt părinte trece prin foarte mult stres, Carmen Simionescu și tatăl copilului ei au simțit nevoia să se relaxeze departe de țară. Recent, cei doi au dat Capitala pe minunata Turcie, relaxându-se într-un resort de lux din Istanbul. Acolo au avut parte de cele mai frumoase momente, au vizitat foaret multe locuri, dar și-au făcut și numeorase fotografii ce le vor rămâne amintiri pentru ani și ani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest