Imagini de senzație cu familia Minune! Carmen Simionescu, cerere în căsătorie ca în filme. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Imagini de senzație cu familia Minune! Carmen Siminescu, cerere în căsătorie ca în filme. VIDEO © Instagram

Carmen Simionescu a fost cerută în căsătorie ca o adevărată prințesă! Emoțiile au fost la cote maxime, iar la evenimentul emoționant au fost prezente toate rudele vedetei.

Buchete imense cu trandafiri roșii, lacrimi de fericire și multă bucurie. Cam așa poate fi descris momentul în care Carmen Simionescu a fost cerută în căsătorie de tatăl viitorului său bebeluș.

Seara a început cu cântec pentru artistă, care a mers la un local pentru a susține un recital. Nici prin gând nu îi trecea că va fi protagonista unuia dintre cele mai importante momente din viața ei. Așadar, pe fundalul unei melodii romantice, Bogdan Căplescu și-a făcut curaj, s-a așezat în genunchi și i-a adresat lui Carmen cea mai frumoasă întrebare.

Mama artistei a izbucnit în lacrimi, fiind copleșită de emoții, iar Adrian Minune a felicitat-o mândru pe Carmen și i-a oferit un buchet imens cu trandafiri. 

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. "Au reacționat foarte bine și nu mă așteptam la acest lucru. Nu că m-aș fi așteptat la contrariu, ci pur și simplu nu știam cum o să reacționeze. A fost un moment magic și trăiesc o perioadă foarte intensă din viața mea, care-mi aduce pe zi ce trece noi surprize, noi schimbări.", a declarat Carmen Simionescu, pentru Viva!

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro