Carmen Simionescu, declarații fără precedent despre problemele întâmpinate la naștere: „Urlam la asistente”

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, declarații fără precedent despre problemele întâmpinate la naștere: „Urlam la asistente” © arhivă

După ce s-a aflat că, în contextul epidemiei de coronavirus, Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu au decis să amâne botezul fiicei lor, artista s-a deschis în fața internauților și a povestit ce probleme a întâmpinat la naștere. A ținut aceste lucruri doar pentru ea și familia ei, până acum!

Carmen Simionescu a mărturisit, pe rețelele de socializare, pas cu pas, ce s-a întâmplat în ziua în care a adus-o pe lume pe fiica ei și a lui Bogdan Căplescu, Sofia.

„În ziua în care trebuia să nasc, pe 1 august 2019, m-am trezit târziu... pe la 1-2. M-am machiat, mi-am făcut bucle, m-am îmbrăcat frumos și am ajuns la spital. Acolo era toată familia mea, i-am pupat, mi-au urat succes, am intrat și m-am pregătit pentru sala de operații. Am stat la perfuzii cam o oră și am intrat în sala de operații (...)

Am optat pentru anestezia de la jumătate în jos. A fost dureroasă, se face în coloană... Te întinzi, simți cum îți amorțește corpul... În timpul ăsta am fost super ok... Și a ieșit fetița. Când i-am auzit glasul, am izbucnit în plâns. Am simțit că sunt cea mai puternică femeie”, a declarat Carmen Simionescu. 

Până aici, nimic neobișnuit. Apoi însă, susține Carmen Simionescu, a auzit-o pe doctoriță spunându-i altei persoane, cel mai probabil unei rezidente, că nu o coase bine. Mai mult, aceasta îi dădea și peste mână.

„Eu eram operată, deschisă pe masă și auzeam doctorița spunându-i unei rezidente *Nu așa, coase încă o dată. Nu așa*. Și îi dădea peste mână. Într-un final, m-au cusut și m-au mutat de pe un pat pe celălalt ca să mă poată scoate din sala de operații. Ai mei toți erau galbeni la față”, continuat Carmen.

Artista a mai dezvăluit că a întâmpinat cea mai mare problemă din cauză că stătea pe telefon. I s-a făcut anestezia și, pentru că avea mâna îndoită, substanța nu a ajuns în corp. Ce a urmat a fost, pentru Carmen Simionescu „cea mai groaznică orp”. 

„Eram sub anestezie și vorbeam aiurea. Am ajuns la reanimare... Pentru că stăteam pe telefon și anestezia, pentru că mâna era îndoită, nu a ajuns în corp. Și am stat o oră fără calmant. Îmi simțeam operația pe viu. Simțeam că mor! Urlam la asistente să-mi facă ceva. A fost cea mai groaznică oră din viața mea”, a mai spus artista. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro