EXCLUSIV / Probleme în familia lui Karmen și Bogdan Căplescu. De teama coronavirusului au amânat botezul fiicei lor

EXCLUSIV / Probleme în familia lui Karmen și Bogdan Căplescu. De teama coronavirusului au amânat botezul © arhiva

De teama coronavirusului, fiica lui Adrian Minune, Carmen Simionescu, împreună cu soțul ei au decis să amâne botezul micuței lor, după ce în urmă cu doar câteva zile au anunțat că sunt pregătiți de marele eveniment. 

Panica ce s-a instaurat în România referitore la virusul din China a anulat mai multe evenimente importante din țara noastră, iar vedetele de la noi au decis să anuleze și ele planurile pe care le aveau. 

Carmen Simioescu și Bogdan Căplescu au anunțat în urmă cu doat câteva zile că se pregătesc pentru botezul fiicei lor, însă potrivit surselor Spynews.ro, cei doi au anulat evenimentul ce urma să aibă loc în această lună. 

Întreaga familie era deja pregătită pentru cea mai importantă petrece din viața nepoatei lui Adrian Minune, însă evenimentul se va reprograma imediat ce vom scăpa de coronavirus. 

S-a zvonit că se vor despărți

În urmă cu doar câteva luni au apărut mai multe informații cum că fiica lui Adrian Minune și soțul ei vor ajunge la divorț, după ce fanii au observat mai multe schimbări pe contul ei de socializare. Informația a fost infirmată de către vedetă, iar ea a mărturisit că în familia sa lucrurile stau foarte bine. 

”Nu există asta! Nu va exista niciodată! Nu concep să existe vreodată un divorţ sau vreo despărţire, după bebe, în primul rând asta!", susţine vedeta.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro