VIDEO / Karmen, prima apariţie după ce s-a zvonit că va divorţa! "Nu concep să existe vreodată o despărţire!"

VIDEO / Karmen, prima apariţie după ce s-a zvonit că va divorţa! "Nu concep să existe vreodată o despărţire!" © captură video

Karmen este una dintre cele mai iubite artiste de la noi din ţară. Invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni", bruneta a vorbit despre noua piesă,o reinterpretare a şlagărului prin care tatăl ei a devenit cunoscut, dar şi despre zvonurile legate de un posibil divorţ!

De o bună perioadă de timp, gurile rele nu îi mai dau pace fiicei lui Adrian Minune. Pe la toate colţurile se aud zvonuri cum că, vedeta ar fi divorţat de tatăl copilului ei. Karmen a fost invitată în platoul emisiunii "Răi da' buni" şi a vorbit în premieră despre întreaga situaţie.

Bruneta nu concepe un divorţ sau vreo despărţire de soţul ei, mai ales acum, când cei doi au devenit părinţi cu acte în regulă.

"Nu există asta! Nu va exista niciodată! Nu concep să existe vreodată un divorţ sau vreo despărţire, după bebe, în primul rând asta!", susţine vedeta.

Şi pentru că nu este o persoană publică, soţul artistei preferă intimitatea. De comun acord, cei doi au tras concluzia că este mai bine să nu mai apară nicio poză pe reţelele de socializare, pentru ca cei din jur să nu mai aducă speculaţii la adresa lor. Cu toate acestea, planul nu a fost unul tocmai bun, mai ales că presa a găsit imediat momentul oprtun pentru acest subiect.

"Noi am încercat să găsim o soluţie, pentru că Bobo preferă intimitatea. Am decis împreună să postez doar eu cu fata şi pozele cu el să le arhivez. Ei bine, cum am făcut chestia asta, oamenii din presă au văzut asta şi fără nicio întrebare, fără nimic, au tras concluzii.", a continuat Karmen.

De la "Chef de Chef" la "Punjabi"

Nu mai este un secret că noua piesă scoasă de artistă este o reinterpretare a celei care l-a făcut consacrat pe tatăl ei, şi anume, maneaua "Chef de Chef". Focoasa brunetă şi-a dorit foarte mult să scoată această melodie, din semn de respect şi dragoste pentru tatăl ei.

"Mi-am dorit foarte tare să facem ceva care să mă caracterizeze 100%, să fie acolo jos, unde scrie autorul, Adrian Minune şi apoi, Karmen.", a completat fiica lui Adrian Minune. 

Karmen a povestit în platoul emisiunii "Răi da' buni" că oamenii cu care a lucrat sunt fascinaţi de manele şi mai ales, de oamenii care nu au studii muzicale şi totuşi, prin magie, reuşesc să facă totul perfect. 

"Oamenii cu care lucrez eu şi care se învârt în muzica pe care eu o fac sunt fascinaţi de cântăreţii de acest gen de muzică, pentru că, pe lângă şcoala pe care au făcut-o, muzica se învaţă, să cânţi la un instrument, se învaţă, până şi să-ţi foloseşti vocea, la fel, dar, să mergi la un eveniment şi să ţi se ceară o piesă şi tu neştiind, neavând nici măcar o oră de repetiţie, să-i cânţi omului, să-i faci plăcerea şi să-ţi iasă atât de bine, totul să meargă ca printr-o magie. Se cântă nopţi întregi!", declară ea. 

Consideră că cei de afară apreciază foarte mult acest gen de muzică, faţă de cei de la noi, care se ruşinează sau ascund gusturile lor muzicale. În momentul în care s-a lucrat la piesă, a fost prezent şi Adrian Minune, care a ştiut de la început că noua piesă a fiicei lui "o să rupă".

"Americanii apreciază mult mai mult genul acesta de muzică, nu ca la noi, unde, majoritatea nu recunoaştem că ascutăm manele. A fost şi tata în studio şi în momentul în care i-am arătat produsul final, a rămas mască. A zis: "O să rupă!" şi am zis: "Bine, tati. Hai să o facem!", a zis artista. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro