VIDEO PAPARAZZI / Karmen, şi cu sănătatea ce facem? A dat iama în ţigări după sarcină! Fiica lui Adrian Minune a transformat strada în scrumieră

+4 click pentru
galerie

Nici măcar frigul nu o ţine departe de fumat! Chiar dacă a trecut puţină vreme de când a devenit mămică, Karmen nu renunţă la vicii. Fiica lui Adrian Minune a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro, în timp ce trage cu nesaţ din ţigări, fără să ţină cont de temperaturile scăzute.

Fiicele lui Adrian Minune au o relaţie foarte strânsă. De curând, cele două au ieşit să se răsfeţe împreună la un salon de înfrumuseţare. După ce a testat câteva produse pentru păr, Karmen nu a mai avut răbdare să îşi aştepte sora, aşa că a ieşit afară pentru a fuma. 

Dacă la început privirea i-a fost concentrată asupra telefonului, pe care tasta grăbită din cauza frigului, Karmen a lăsat la o parte orice activitate pentru a-şi satisface dorinţa de a fuma. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de jeanşi negri, o bluză şi o geacă subţire, fiica lui Adrian Minune nu s-a sincronizat întocmai cu temperatura scăzută.

Aparent iritată din cauza vântului, Karmen s-a întors la un moment dat cu faţa spre clădire pentru a-şi putea aprinde liniştită ţigara, pe care a savurat-o apoi până la ultimul fum. La scurt timp, vedeta a pătruns din nou în salon, pe care l-a şi părăsit după câteva clipe alături de sora ei, însă nu înainte de a plăti. Frumoasa cântăreaţă a scos din geanta sa de fiţe câteva bancnote, pe care nici măcar nu s-a obosit să le numere, semn că nu se uită la bani atunci când este vorba despre răsfăţ.

În timp ce se îndreptau către noua locuinţă aflată în Nordul Capitalei, nici sora lui Karmen nu s-a lăsat mai prejos, împărtăşind acelaşi viciu cu cel al artistei. Tânăra şi-a aprins la rândul ei o ţigară, pe care a fumat-o pe stradă, câtă vreme cântăreaţa era din nou concentrată pe telefon.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro