Îţi mai aduci aminte de melodia cu care Adrian Minune a devenit celebru? Karmen a reinventat piesa! "Chef de Chef" a devenit "Punjabi" şi o dansează în sânii goi!

+4 click pentru
galerie

Îţi mai aduci aminte de melodia cu care Adrian Minune a devenit celebru? Karmen a reinventat piesa! "Chef de Chef" a devenit "Punjabi" şi o dansează în sânii goi! © Instagram

Karmen este considerată una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară. Artista este foarte apropiată de familia ei, aşa că, în semn de respect şi iubire pentru tatăl ei, Adrian Minune, bruneta a readus la viaţă şlagărul "Chef de Chef"! 

Carmen Simionescu, pe numele din buletin, se bucură de un succes colosal pe toate planurile. Vocea şi talentul sunt cele care au dus-o pe artistă în topul clasementelor muzicale de la noi din ţară. De curând şi mămică, bruneta îmbină perfect planul familial cu cel profesional.

Toată lumea cunoaşte faptul că artista are o relaţie extraordinară cu familia ei, mai ales cu tatăl, pe care îl iubeşte şi respectă nespus de mult. Şi tot din dragostea pe care i-o poartă, Karmen s-a gândit să-i facă o surpriză lui Adrian Minune şi să readucă la viaţă şlagărul cu care artistul a devenit cunoscut, "Chef de Chef".

De asemenea, vedeta susţine că dacă vei asculta cu atenţie refrenul melodiei, vei recunoaşte fără doar şi poate ritumuri din celebra piesă "Chef de Chef", a lui Adrian Minune, care s-a bucurat de un succes considerabil în urmă cu câţiva ani, fiind pe buzele tuturor. 

"'Punjabi' a fost creată din iubirea pentru muzică. Am crescut cu muzica tatălui meu și am vrut să facem ceva care să mă descrie. Piesa asta este îmbinarea perfectă a copilariei mele cu ceea ce sunt eu astazi.", susţine Karmen.

Totodată, şi în descrierea piesei apare numele lui Adrian Minune, care a lucrat ore în şir pentru ca single-ul fiicei lui să fie unul de nota zece. Nici videoclipul nu a fost lăsat mai prejos, mai ales că focoasa brunetă apare îmbrăcată sumar, având mişcări prin care a reuşit să înnebunească toţi bărbaţii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro