Cat de mare a crescut nepoata lui Adrian Minune. Ce își dorește Karmen de la fiica ei

+3 click pentru
galerie

Cat de mare a crescut nepoata lui Adrian Minune. Ce își dorește Karmen de la fiica ei © arhiva

Fiica lui Adrian Minune, Carmen Simionescu se poate considera fără doar și poate una dintre cele mai fericite femei din showbiz. Tânăra a devenit mamă de la o vârstă fragedă, însă asta nu schimbă cu nimic dragostea sa pentru cea mică, ci din contră. 

Carmen Simionescu trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața sa. Fiica lui Adrian Mimune se poate bucura de o familie fericită alături de soțul său, dar și de micuța Rosa care deja a mai crescut. Este alintata familiei, iar toți cei care o văd nu au cum să nu o iubească. 

Într-unul dintre filmulețele postare de Carmen pe contul său de socializare, un admirator a întrebat-o pe cântăreață dacă și-ar dori pentru fiica ei o carieră ca a ei, iar fiica lui Adrian Minune a și dat răspunsul: ”Mi-aș dori mult de tot”

În urmă cu puțin timp se zvonea că între Carmen și soțul său au apărut probleme și că aceștia s-ar fi separat. Ei bine, bărbatul a postat pe pagina sa o imagine cu întreaga familie prin care a vrut să reiasă că nu există nici vorbă despre așa ceva, iar împreună își cresc fetița în liniște și pace. 

”Dragilor, a venit momentul adevărului. Vreau să discutăm despre un subiect pe care l-am evitat câteva zile pentru că mi s-a părut prostesc și inutil. Eu și Bogdan nu ne-am despărțit și nu ne vom despărți niciodată'', a mărurisit și Carmen pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro