Karmen, primele declarații despre despărțirea de Bogdan Căplescu. ''Un subiect pe care l-am evitat câteva zile''

+3 click pentru
galerie

Karmen, primele declarații despre despărțirea de Bogdan Căplescu. ''Un subiect pe care l-am evitat câteva zile'' © Instagram

Vestea că Bogdan Căplescu și Karmen Minune s-ar fi despărțit i-a șocat pe fanii lor. Karmen și Bogdan au fost mereu apropiați de public și nu s-au sfiit să dezvăluie lucruri importante din relație, astfel că ''răcirea'' lor de pe rețelele sociale a pus multe semne de întrebare.

Ei bine, după zile la rând în care au dat de bănuit că nu mai formează un cuplu, după ce au șters toate pozele pe care le aveau împreună, pe rețelele sociale, și au decis să nu se mai urmărească pe Instagram, ei bine, astăzi, Karmen și tatăl fetiței sale au decis să pună punctul pe i și să vorbească despre situația în care se află.

O situație excelentă, de altfel, pentru că așa cum amândoi spun, nu se pune problema de nicio despărțire. Fiica lui Adrian Minune și Bogdan Căplescu au vorbit deschis, chiar pe rețelele sociale, despre decizia de a șterge pozele cu ei de pe internet și au vrut să puncteze clar că sunt împreună și sunt mai fericiți ca niciodată. Ba chiar mai mult de atât, s-au mutat în casă nouă.

Astfel, Bogdan a precizat că el este o fire căreia îi place intimitatea, astfel că nu mai vrea ca soția lui să facă publice imagini cu familia pe rețelele sociale. De asemenea, Karmen a punctat și ea faptul că are o perioadă aglomerată, pentru că s-a mutat în casă nouă și se ocupă cu amenajarea, dar spune că este fericită și împlinită alături de tatăl fetiței sale, de care nu se va despărți niciodată.

''Dragilor, a venit momentul adevărului. Vreau să discutăm despre un subiect pe care l-am evitat câteva zile pentru că mi s-a părut prostesc și inutil. Eu și Bogdan nu ne-am despărțit și nu ne vom despărți niciodată'', a spus Karmen pe Instagram.

''Eu am preferat să nu mai fie poze cu noi pe Instagram și cu fetița noastră, pentru că sunt o fire care preferă mai mult intimitatea și am rugat-o pe Carmen să arhiveze pozele cu noi. Ne iubim mai mult ca niciodată. Poate mulți s-au bucura să ne despărțim'', a spus Bogdan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro