Carmen Simionescu, lacrimi de bucurie. Fiica ei, de doar 3 luni, a impresionat-o total

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, lacrimi de bucurie. Fiica ei, de doar 3 luni, a impresionat-o total © arhiva

Carmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, trăieşte una dintre cele mai frumoase perioada din viaţa ei. Cântăreaţa este de 3 luni de zile mama unei fetiţe superbe şi se bucură din plin de toate momentele cu micuţa. 

Carmen Simionescu are parte de cea mai frumoasă perioadă din viaţă. De 3 luni este mămică şi trăieşte clipe magice alături de micuţa ei. Recent, artista a publicat pe contul său de socializare o serie de filmuleţe în care este surprinsă alături de fiica ei. Cele două „discută și vorbesc” despre ce s-a întâmplat în ziua respectivă. Ce-i drept, Carmen Simionescu este singura care într-adevăr vorbește, fiica de 3 luni gângurind de parcă ar vrea să-i povestească multe lucruri frumoasei sale mamici. Se poate observă cu ochiul liber că mama acesteia, Carmen, este în culmea fericirii și se bucură de momentele în prejma fetiței sale. 

Mesaj plin de emoție pe pagina sa de socializare

În urmă cu doar câteva zile, fiica lui Carmen și a soțului său a împlinit 3 luni. Vedeta a ținut să transmită un mesaj emoționant prin intermediul contului său de socializare:

"De 3 luni fericirea și-a facut cuib în casa noastră. Puiul nostru pur și blând, ieri a împlinit 3 luni pline de iubire. Tu ne-ai colorat viața în roz, ne-ai învătat ce e iubirea. Datorită ție formăm o familie în adevăratul sens al cuvântului. Tu ești tot ce avem mai bun și mai frumos în viața asta.
Mami și tati te iubesc enorm!"
, a scris Carmen Simionescu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro