Carmen Simionescu, mesaj emoționant după trei luni de când a născut: "O familie în adevăratul sens al cuvântului"

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, mesaj emoționant după trei luni de când a născut: "O familie în adevăratul sens al cuvântului" © Instagram

A fost o zi extrem de importantă în familia lui Carmen Simionescu și a lui Bogdan Căplescu. Fiica lor, Rossi, a împlinit trei luni, șa că a fost sărbătorită cu fast. De asemenea, artista a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Carmen și Bogdan au o familie în adevăratul sens al cuvântului de când fiica lor a venit pe lume. Astăzi, artista a scris un mesaj plin de emoție pe pagina ei. Cu greu își poate exprima fericirea pe care o simte de când a devenit mamă. 

"De 3 luni fericirea și-a facut cuib în casa noastră. Puiul nostru pur și blând, ieri a împlinit 3 luni pline de iubire. Tu ne-ai colorat viața în roz, ne-ai învătat ce e iubirea. Datorită ție formăm o familie în adevăratul sens al cuvântului. Tu ești tot ce avem mai bun și mai frumos în viața asta.
Mami și tati te iubesc enorm!"
, a scris Carmen Simionescu. 

De asemenea, în urmă cu câteva ore a publicat și câteva imagini de la petrecerea fiicei lor. Au cheltuit foarte mulți bani pentru tortul și cadourile pentru micuță. 

În toate fotografiile, atât Carmen Simionescu, cât și Bogdan Căplescu sunt cu zâmbetul pe buze, mândri de fiica lor. Te iubim enorm, puiul nostru mic. Mami și tati vor face orice, absolut orice pentru tine, pentru fericirea ta! Să ne trăiești!” a mai scris Carmen Simionescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest