VIDEO / Carmen Simionescu, surpriză de proporții pentru fiica ei! A scos din buzunar o avere, pentru a-i oferi ce alți copii doar visează

+3 click pentru
galerie

FOTO / Carmen Simionescu, surpriză de proporții pentru fiica ei! A scos din buzunar o avere, pentru a-i oferi ce alți copii doar visează © Instagram.com

Carmen Simionescu este cea mai fericită mămică, dar și fiica ei, micuța Sofia se poate considera cel mai norocos bebeluș! Artista i-a făcut micuței o surpriză de proporții, pe care alți copii o văd doar în filme sau la care doar visează! Fără să stea prea mult pe gânduri, Carmen Simionescu a cumpărat numai bunătăți pentru Sofia, cu ocazia unei zile speciale: fetița ei și a lui Bogdan Căplescu a împlinit 3 luni!

Viața frumoasei Carmen Simionescu a prins o altă formă de când este mămică! În urmă cu fix 3 luni, artista a adus pe lume primul copil, pe micuța Sofia, iar pentru a celebra cum se cuvine această ocazie specială, vedeta a cumpărat o mulțime de bunătăți pentru fiica ei!

Pe contul său de Instagram, Carmen Simionescu a postat mai multe filmulețe emoționante cu ea, soțul ei Bogdan Căplescu și micuța Sofia, iar cei doi i-au făcut bebelușei o super surpriză, la împlinirea a 3 luni de viață!

Fericiții părinți i-au cumpărat bomboane colorate, dar și un tort superb, uriaș, cu un iepuraș de pluș în vârf. Desigur, toate bunătățile erau colorate în alb și roz, speciale pentru o fetiță cuminte.

Carmen Simionescu și soțul, mesaj emoționant pentru fetița lor

Carmen Simionescu a postat pe Instagramul său o fotografie cu ea, fetița și Bogdan Căplescu, alături de un mesaj emoționant. „Te iubim enorm, puiul nostru mic. Mami și tati vor face orice, absolut orice pentru tine, pentru fericirea ta! Să ne trăiești!” a scris Carmen Simionescu, pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest