Cum o cheamă, de fapt, pe Carmen Simionescu în buletin 

+3 click pentru
galerie

Cum o cheamă, de fapt, pe Carmen Simionescu în buletin © Instagram

Carmen Simionescu sau doar Karmen, așa cum este cunoscută publicului din România, are alt nume în buletin. Artista a recunoscut cum o cheamă în realitate, fără nici o reținere.

Carmen Simionescu a dezvăluit în urmă cu ceva timp care este numele ei real, fiind cel mai bine păstrat secret al artistei până la acel moment. Artista are două prenume, altele decât cel pe care îl folosește încă de la momentul debutului în industria muzicală românească. "Ceva ce nu știe toată lumea despre mine: numele meu real nu e Karmen, ci Simionescu Silvia Claudia", a spus fata cea mare a lui Adi Minune.

Fiica lui Adrian Minune reușește să îmbine cu brio viața personală cu cea profesională. La doar câteva luni de când a născut-o pe micuța Sofia, Carmen Simionescu a lansat o piesă nouă și este într-o formă de zile mari, mai ales în cadrul concertelor, unde execută coregrafii elaborate.

S-a zvonit că divorțează

Carmen Simionescu și Bogdan Căplescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și au reușit să le demonstreze mereu tuturor că iubirea trece peste orice obstacol. Însă recent, de pe pagina de Instagram a artistei au dispărut pozele cu soțul și fetița ei, motiv pentru care au apărut și primele zvonuri de divorț.

"Dragilor, a venit momentul adevărului. Vreau să discutăm despre un subiect pe care l-am evitat câteva zile pentru că mi s-a părut prostesc și inutil. Eu și Bogdan nu ne-am despărțit și nu ne vom despărți niciodată", a spus Carmen Simionescu, pe Instagram.

''Eu am preferat să nu mai fie poze cu noi pe Instagram și cu fetița noastră, pentru că sunt o fire care preferă mai mult intimitatea și am rugat-o pe Carmen să arhiveze pozele cu noi. Ne iubim mai mult ca niciodată. Poate mulți s-au bucura să ne despărțim'', a spus și Bogdan.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro