Karmen a dat de greu. Ce se întâmplă cu fiica lui Adi Minune de când a devenit femeie la casa ei

+3 click pentru
galerie

Karmen a dat de greu. Ce se întâmplă cu fiica lui Adi Minune de când a devenit femeie la casa ei © Instagram

Karmen Minune se poate declara o femeie împlinită şi fericită. În timp ce alte tinere de vârsta ei nici nu îndrăznesc să viseze la aşa ceva, la doar 22 de ani, artista o duce bine pe toate planurile.

Karmen s-a mutat la casa ei

Karmen are o viaţă cum nu se poate mai frumoasă. Are o familie unită alături de ea, care o susţine necondiţionat, un soţ iubitor şi un copil sănătos şi frumos. Chiar dacă în plan profesional a luat o mică pauză şi nu a mai scos recent nicio melodie, hit-urile sale sunt încă în vogă. Ce-i drept, Karmen are toate motivele să stea în această perioadă departe de studioul de înregistrări, asta pentru că abia a devenit mamă şi toată atenţia ei este îndreptată spre fetiţa sa.

Dar, pe cât de frumoasă este noua sa viaţă, pe atât este şi de grea. Spunem asta pentru că fiica lui Adrian Minune tocmai s-a mutat la casă nouă, iar schimbarea nu a fost deloc una atât de uşoară.

De altfel, Karmen a şi recunoscut că le admiră pe femeile care se pot descurca singure cu totul, precizând că ''merită un tron''.

''Ne-am mutat la casă nouă. Femeia care reuşeşte să fie mamă, soţie şi să facă de toate merită un tron. Eu nu pot face faţă, sincer. Bucuria e un lucru de moment, fericirea persistă'', a spus Karmen pe Instagram.

În ultimul timp, apăruseră zvonuri potrivit cărora Karmen şi Bogdan Căplescu, soţul ei, s-ar fi despărţit. Nici pe departe, spune artista, care a mărturisit pe Instagram că este mai bine ca niciodată alături de tatăl fetiţei sale.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro