Când face nuntă și botez Carmen Simionescu. Artista așteaptă primul copil

+3 click pentru
galerie

Când face nuntă și botez Carmen Simionescu. Artista așteaptă primul copil © Instagram

Carmen Simionescu așteaptă cu sufletul la gură să devină mamă pentru prima oară și traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Artista este însărcinată în al doilea trimestru de sarcină și va aduce pe lume un băiețel.

Carmen Simionescu a oferit toate detaliile despre nunta cu iubitul ei, Bogdan Căplescu, dar și despre botezul fiului său.

"Nu am fost cerută în căsătorie, pentru că nu am avut timp să înțelegem tot ce se întâmplă cu noi, însă prefer să las subiectul acesta deoparte tocmai pentru a fi surprinsă atunci când se va întâmpla. Deși ordinea lucrurilor în mod normal este alta, aștept momentul, însă nu mă gândesc atât de mult la el.

Nu ne-am gândit la acest detaliu, pentru că nunta și botezul aduc foarte mult stres, ceea ce nu este deloc bine pentru sarcină și cred că nu este o idee bună să le facem împreună, deoarece sunt două evenimente care în mod normal se fac separat. În același timp, e o variantă bună pentru oamenii care consideră că stresul e prea mare să faci două petreceri și atunci aleg să le îmbine.", a declarat Carmen Simionescu, pentru Viva!

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro