VIDEO / Carmen Simionescu, probleme de sănătate! A fost nevoită să-și ducă fetița la mama sa

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, probleme de sănătate! A fost nevoită să-și ducă fetița la mama sa © Instagram.com

Carmen Simionescu trece prin momente dificile. Artista are probleme de sănătate, din cauza cărora a fost nevoită să o ducă pe micuța Sofia la mama ei, Cati, pentru a avea aceasta grijă de ea. 

Carmen Simionescu este o artistă extrem de asumată și tot timpul și-a ținut fanii la curent cu evenimentele din viața ei. Așa s-a întâmplat și acum, când frumoasa mămică a postat pe contul ei de Instagram 2 filmulețe în care le-a mărturisit oamenilor care o urmăresc faptul că a răcit atât ea, cât și soțul ei, Bodo, dar și cumnatul său. 

Pentru că este foarte atentă și grijulie cu fiica ei, Carmen s-a gândit, în primul rând, la binele fetiței sale, Sofia, așa că a ales să o ducă pe cea mică acasă la mama ei, în această perioadă, pentru a nu răci și ea. 

De asemenea, Carmen Simionescu a spus că deja îi este dor de micuța Sofia și o credem pe cuvânt! De când a devenit mămică, artista a fost nedezlipită de superba ei fetiță. 

„Cel mai nașpa lucru pe care îl poate păți o mămică atunci când are un bebeluș mic, este să răcească. Pentru că am răcit și eu, și Bobo și David, cumnatul meu și am fost nevoiți să o ducem pe cea mică la mama și deja îmi e dor de ea” a spus Carmen Simionescu, pe Instagram, în clipurile video postate.

Vocea artistei este una extrem de răgușită și se vede că nu se simte bine, dar cu siguranță se va pune repede pe picioare pentru a fi aproape de fiica ei, Sofia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro