Carmen Simionescu siluetă de model, la o lună jumătate de când a devenit mămică! Artista s-a refăcut complet după naștere. FOTO

Carmen Simionescu siluetă de modl, la o lună jumătate de când a devenit mămică! Artista s-a refăcut complet după naștere. FOTO © Instagram

În urmă cu aproximativ o lună și jumătate, Carmen Simionescu aducea pe lume primul ei copil, iar fericirea a atins cote maxime în momentul în care artista a devenit mămică.

A urmat o scurtă perioadă de refacere, însă acum Carmen Simionescu și-a revenit complet după naștere și poți să juri că nici nu a fost vreodată însărcinată. Artista are o siluetă ca trasă prin inel, cu picioare subțiri și o talie de viespe, pe care și le-a etalat în cea mai recentă postare de pe Instagram. Artista s-a lăsat fotografiat cu micuța Sofia în brațe, în timp ce purta o rochie extrem de scurtă și o pereche de pantofi cu toc.

Carmen Simionescu a afișat un trup demn de model, iar like-urile și comentariile au curs pe bandă rulantă din partea fanilor, care s-au declarat plăcut surprinși de evoluția vedetei. "Bebe este Universul❤️ / Drăguță Karmen / Să fiți sanatoase ❤❤❤❤ / Cât de bine arăți Carmen", au scris internauții, pe Instagram.

A născut la 21 de ani

Carmen Simionescu a născut o fetiță perfect sănătoasă, pe data de 2 august 2019. Artista a ales să nască prin cezariană și a început imediat să își alăpteze fetița, de care este foarte atașată. Numele complet al fetiței sale și a lui Bogdan Căplescu este Sofia Maria Rosa. Carmen s-a căsătorit civil cu tatăl copilului său pe data de 28 iunie, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc într-un local de fițe din Capitală.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro