Carmen Simionescu, serbată cu fast de toți membri familiei. Cum a surprins-o Bogdan Căplescu

Carmen Simionescu, serbată cu fast de toți membri familiei. Cum a surprins-o Bogdan Căplescu © Instagram

Este sărbătoare mare în familia lui Adrian Minune! Fiica lui cea mare, Carmen, împlinește vârsta de 22 de ani și este în culmea fericirii. Proaspăta mămică a primit în urmă cu câteva zile un cadou prețios din partea tatălui său celebru, dar surprizele nu s-au oprit aici.

Carmen Minune se poate considera o femeie împlinită. Are o carieră de succes, un copil minunat și un soț care îi face toate poftele. Așa s-a întâmplat și acum, când Bogdan Căplescu a organizat o petrecere mare, la un local de fițe din zona de Nord a Capitalei, acolo unde i-a invitat pe toți prietenii, dar și pe familia artistei. Au stat la masă, au ciocnit un pahar și s-au delectat cu cele mai fine preparare pentru că, deh... una e fiica lui Adrian Minune! Invitații s-au simțit de minune și acum mai rămâne de văzut și ce cadou scump i-a făcut Bogdan Căplescu lui Carmen Simionescu sau dacă se va putea măsura cu bolidul de sute de mii de euro pe care l-a primit din partea lui Adrian Minune. 

O mămică fericită, la 22 de ani

Carmen Simionescu a cunoscut fericirea deplină atunci când a devenit mămică pentru prima oară, acum câteva luni. De atunci, artista nu ezită să își declare dragostea în mod public față de familia ei frumoasă. 

Carmen Simionescu a postat un mesaj emoționant și atunci când micuța Sofia a împlinit vârsta de trei luni: "De 3 luni fericirea și-a facut cuib în casa noastră. Puiul nostru pur și blând, ieri a împlinit 3 luni pline de iubire. Tu ne-ai colorat viața în roz, ne-ai învătat ce e iubirea. Datorită ție formăm o familie în adevăratul sens al cuvântului. Tu ești tot ce avem mai bun și mai frumos în viața asta. Mami și tati te iubesc enorm!".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro