Ce note a luat Carmen Simionesc, fiica lui Adrian Minune, la examenul de Bacalaureat. Te așteptai?

+3 click pentru
galerie

Ce note a luat Carmen Simionesc, fiica lui Adrian Minune, la examenul de Bacalaureat © Instagram

Mulți au tendința să creadă despre copiii de vedete că nu prea își dau deloc interesul din punct de vedere profesional. Și, e adevărat, de multe ori nu prea se întâmplă asta. Până la urmă, majoritatea se nasc cu succesul la ușă și nu prea vor să mai încerce, mai ales atunci când vine vorba de educație.

Ei bine, un exemplu de urmat este Carmen Simionescu, fiica manelistului Adrian Minune. Bruneta a dat Bacalaureatul în 2017 - și l-a și luat! Nu doar atât, dar s-a bucurat de note bunicele, de care s-a declarat mulțumită.

Ce note a luat Carmen Minune le BAC

Carmen Simionescu a urmat profilul uman al unui liceu. La Bacalaureat, a reușit să obțină nota 8,7 la Română, 6,05 la Istorie șo 7,4 la Georgrafie. Asta înseamnă o medie de 7,38, una perfect comună și una de care toată familia a fost mulțumită!

„Am avut emoții foarte mari. Am stat cu mama să verificăm site-ul. Nota pe care am obținut-o este una bunicică”, declara Carmen Simionescu, la vremea respectivă. Tot atunci, spunea că avea în plan să se axeze mai mult pe actorie decât pe muzică. „Chiar înainte de examenul la română am fost la Paris pentru că am avut concert. Am avut la mine un ghiozdan plin cu cărți. Urmează facultate pe lângă cariera mea de care mă voi ocupa mult mai intens. Nu mă voi îndrepta spre muzică, mă voi îndrepta spre actorie.”

Așa cum era de așteptat, Adrian Minune a fost foarte mândru, iar sentimentul a fost unul cu atât mai plăcut încât nu a pus deloc presiune pe fiica lui, pentru a lua o notă mare.

„Tata e foarte mândru. E singura persoană care nu a pus presiune pe mine. Mi-a zis 'tati, tu fă tot ce poți”, a mai declarat Carmen.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro