Ce cadou de lux a primit Carmen Simionescu, de Moș Nicolae, din partea soțului: „Vine acasă, în lipsa ta”

+3 click pentru
galerie

Ce cadou de lux a primit Carmen Simionescu, de Moș Nicolae, din partea soțului: „Vine acasă, în lipsa ta” © Instagram.com

Atunci când ești cuminte, cu siguranță îl aștepți pe Moș Nicolae cu sufletul la gură. La fel a făcut și Carmen Simionescu, dar nu s-a gândit nicio secundă că în acest an, Moșul „o spionează” și îi pregătește o surpriză de proporții. 

Carmen Simionescu le-a povestit fanilor săi de pe Instagram că aseară a plecat grăbită în căutarea cadourilor de Moș Nicolae pentru fetița ei, Sofia, dar la întoarcerea acasă a avut parte de o adevărată surpriză. 

Mai exact, în timp ce căuta cadouri pentru Sofia, Carmen nu s-a gândit nicio clipă că soțul ei, Bogdan Căplescu, i-a așezat deja cadourile în ghetuțe. Fericită și emoționată, frumoasa artistă a filmat momentul și le-a spus fanilor săi de pe Instagram cum au stat lucrurile. 

„Acel moment când pleci în căutarea Moșului pentru fetița ta, iar Moșul vine acasă, în lipsa ta” a spus Carmen Simionescu, pe rețeaua de socializare. 

Ce cadou a primit Carmen Simionescu, din partea soțului său

Ei bine, și dacă vă întrebați cu ce anume a surprins-o Bogdan Căplescu pe Carmen Simionescu, în acest an, aflați că artista a primit un parfum a cărui valoare se ridică la câteva sute de euro: exclusivist, cu arome fine, fix pe placul oricărei femei!

Carmen Simionescu a devenit mămică pentru prima dată în acest an, iar de atunci, viața ei s-a schimbat radical. Vedeta postează numeroase fotografii emoționant pe contul ei de Instagram cu micuța Sofia, lucru ce le aduce bucurie fanilor săi, care apreciază faptul că este o persoană deschisă și asumată. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro