Carmen Simionescu are probleme cu alăptarea! Ce a dezvăluit artista, la scurt timp după ce a născut

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu are probleme cu alăptarea! Ce a dezvăluit artista, la scurt timp după ce a născut © Instagram.com

Carmen Simionescu a devenit mămică în urmă cu 3 luni, iar de atunci, viața ei s-a schimbat complet. Cu toate acestea, artista a întâmpinat și anumite probleme după ce a adus-o pe lume pe fetița ei, Rossa. 

Carmen Simionescu a mărturisit tuturor că a avut anumite probleme cu alăptarea după naștere și a fost nevoită să apeleze la lapte praf pentru a o hrăni pe fetița ei, Rossa. Cu toate acestea, cântăreața a spus că totul este în regulă, iar fetiței îi priește de minune acest lucru. 

„Foarte multe întrebări au fost de la mămici. M-au întrebat cum o alăptez pe baby Rossi. Noi folosim lapte praf, pentru că am avut niște probleme după naștere cu laptele mamar. Ei îi merge foarte bine cu laptele praf, deși ceea ce funcționează la un copil nu este neapărat obligatoriu să funcționeze și la alt copil” a spus Carmen Simionescu, pe contul ei de Instagram.

Mai mult, Carmen a mai povestit că foarte multe mămici o întreabă cum s-a schimbat viața ei, de când a devenit mămică. Extrem de sinceră și mereu aproape de fanii ei, Carmen Simionescu a mai spus că este cea mai fericită femeie, chiar dacă unele lucruri nu sunt tot timpul lapte și miere. Carmen Simionescu le-a spus fanilor săi că totul se schimbă complet atunci când aduci pe lume un copil, însă în bine, iar fiecare etapă care trece îți aduce fericire, liniște, dar și o mulțime de lecții, la pachet. 

„Un copil în viața unei fete tinere aduce foarte multă dezordine și dezorientare. Vreau să fiu sinceră cu voi și vă spun că nu totul este lapte și miere. Ți se schimbă viața enorm de tare. Nu mai ești tu pe primul loc, copilul este pe primul loc. Cel mai frumos din toată chestia asta cu bebelușul este că nu te mai simți niciodată singură, te trezești dimineața și o vezi lângă tine” a mai spus Carmen Simionescu, pe Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro