S-a spus că urmează să nască un băiețel, dar acum, Carmen Simionescu a dat vestea într-un mod inedit: „Eu am o fetiță tare frumușică” VIDEO

+3 click pentru
galerie

S-a spus că urmează să nască un băiețel, dar acum, Carmen Simionescu a dat vestea într-un mod inedit: „Eu am o fetiță tare frumușică” VIDEO © Instagram

Carmen Simionescu se află în al doilea trimestru de sarcină și este cum nu se poate mai fericită, căci familia o susține, iar iubitul ei, Bogdan Căplescu, o respectă, o iubește și o tratează ca pe o prințesă. 

Carmen Simionescu este însărcinată cu primul ei copil și dacă în urmă cu scurt timp artista povestea că sunt șanse de 90% să fie băiețel, acum se pare că realitatea este alta!

Într-un insta story postat pe contul lui de Instagram, Bogdan Căplescu, iubitul lui Carmen Simionescu filmează bordul mașinii sale, acolo unde se vede că ascultă celebra melodie a socrului său, Adrian Minune, intitulată „Eu am o fetiță tare frumușică”. În timp ce curg versurile, Bogdan Căplescu o filmează pe Carmen, care stă în dreapta lui și îi pune mâna pe burtică, pesemne că cei doi urmează să aducă pe lume o fetiță!

Cu toate acestea, nimic nu este sigur, așa că rămâne de văzut dacă cei doi urmează să devină părinți de băiețel sau de fetiță. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro