Carmen Tănase, pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă cu marea actriţă

+3 click pentru
galerie

Carmen Tănase, pe mâinile medicilor. Ce se întâmplă cu marea actriţă © Foto: Facebook

Carmen Tănase este o actriţă plină de viaţă, care munceşte mereu din iubire pentru meseria ei şi din respect pentru fani. Chiar dacă nu va renunţa niciodată la lumea filmului şi a teatrului, pentru o perioadă scurtă de timp, îndrăgita actriţă a decis să ia o mică pauză.

Carmen Tănase a povestit la "Răi da' buni" de la Antena Stars despre motivul pentru care a ales să se retragă pentru o vreme. Actriţa a decis să dedice mai mult timp sănătăţii sale şi să meargă la medic. Chiar dacă problemele pe care le avea nu erau unele foarte grave, Carmen Tănase a decis să le trateze din timp pentru a sta liniştită. Şi bine a făcut pentru că acum actriţa se simte foarte bine, iar medicul i-a dat veşti bune.

"Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă", a spus Carmen Tănase la Antena Stars.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro