Nepotul lui Florin Salam, pentru prima dată la TV! Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au un dressing de infarct

Nepotul lui Florin Salam, pentru prima dată la TV! Betty Stoian și Cătălin Vișănescu au un dressing de infarct © captura video

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam estă tânăra mămică a unui băieţel de vis. Artista a deschis larg uşa vilei sale de lux şi a arătat lucruri nemaivăzute din casa ei exclusivistă şi din dressing.

Unde mai pui că l-a arătat pentru prima oară la televizor și pe micuțul ei și al lui Cătălin Vișănescu, Matthias Ștefan, de numai un anişor, care tare încântat a fost, când a văzut de camera de filmat. Un puşti simpatic, care este foarte foarte dezinvolt și, cine știe, poate va ajunge la fel de celebru precum bunicul său, dacă va decide să meargă pe un drum artistic în viață.

"Când ai un copil este dezordine în casă. A început să meargă, să tragă de toate cele. Din păcate facem și se face la loc. El dansează. este un mic dandator.  Da, este destul de cuminte, să știi că nu am treaba cu el. Dacă îi dau la desene. Stă acolo, adică nu face gălăgie. Dacă îi stîngi televizorul...", a povestit Betty Stoian, la Acces Direct. 

Pregătește o surpriză, alături de Florin Salam

Celebrul ei tată a avut grijă ca prima sa fiică să aibă doar lucruri de firmă, de cea mai bună calitate! Un dulap doldora de haine de lux, accesorii scumpe, parfumuri de nişă, dar şi încălţăminte care costă o... avere. Cât despre bârfele care au apărut despre celebrul ei tată, Florin Salam, Betty Stoian i-a liniștit pe fani și i-a asigurat că manelistul a avut nevoie doar de o pauză și nu a suferit o operație, așa cum s-a spus inițial. 

"El muncește de la vârstă de 15 ani cred, până în ziua de azi și uite a avut mici probleme de sănătate și să știi că atunci când muncești foarte mult. A mai spus asta într -un inerviu, nu că este tatăl meu dar a muncit foarte mult, foarte foarte mult, crede-mă. Nu s-a operat. Nu, nu. Este bine tatăl meu, dar a avut nevoie de o pauză pentru că nu mai putea nici psihic, nici fizic eu oricum am ceva în gând cu el, am un proiect și vreau să-l pun în practică.", a mai spus Betty Stoian. 


facebook whatsapp twitter pinterest