VIDEO / Câștigătorul „Chefi la cuțite” le dă replica marilor pierzători: „Nu m-a ajutat nimeni să ajung în finală”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Câștigătorul „Chefi la cuțite” le dă replica marilor pierzători: © Antena Stars

S-a lăsat cu păreri împărțite după finala „Chefi la cuțite”, sezonul șase. Mihai Munteanu-Munti, marele câștigător al lui Chef Bontea, răspunde răutăților lansate de concurenții lui Chef Scărlătescu: Maria și Andrei.

Acuzat că a câștigat sezonul șase „Chefi la cuțite” pe spinarea echipei, Mihai Munteanu-Munti le-a dat replica „galbenilor”.

După ce Andrei a susținut, clar și vehement, că altfel ar fi stat lucrurile dacă finala era o întrecere individuală, doar între cei trei finaliști, Munți a răspuns simplu: a ajuns în finală pe forțele lui, fără niciun ajutor.

„Nu știu ce să spun de chestia asta. Până în finală, pe mine nu m-a ajutat nimeni să ajung, nu? Adică, ok, am avut niște zile mai proaste, dar în semnifinale am luat printre cele mai mari punctaje. Acolo ce s-a întâmplat? Acolo cine a gătit? Eu am spus-o și o repet. Mi-a stat în spate o echipă puternică, care m-a dus la câștigarea acestui concurs. Am conceput meniul împreună cu Chef Dumitrescu, cu Chef Bontea și cu Silviu”, a explicat Mihai Munteanu-Munti, la „Răi da Buni”.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro