Cât de mult s-a schimbat tot! George Burcea, cu ochii în lacrimi pentru Andreea Bălan. ”Te așteptam mămiciule. Te iubesc”

+3 click pentru
galerie

Cât de mult s-a schimbat tot! George Burcea, cu ochii în lacrimi pentru Andreea Bălan. ”Te așteptam mămiciule. Te iubesc” © arhiva

Andreea Bălan trece printr-o perioadă dificilă după ce a confirmat separarea de George Burcea, soțul ei și tatăl celor două fetițe ale lor. Anul trecut vedeta a suferit un stop cardio-respirator, iar actorul a fost cel care i-a fost aproape și se ruga pentru ea să se facă bine cât mai repede. Acum, la doar câteva luni distanță de la căsătorie, George Burcea nu mai locuiește împreună cu Andreea Bălan și se pregătesc pentru divorț. 

Andreea Bălan a avut de traversat o perioadă dificilă în urmă cu un an, atunci când a suferit un stop cardio-respirator direct pe masa de operație, imediat după nașterea celei de-a două fetițe. Atunci George Burcea a fost cel care a confirmat toate zvonurile din presă și a ținut să-i anunțe pe fanii artistei că vedeta trece prin clipe grele. 

Artista a fost resuscitată de către medicii aflați în sala de operație, iar ulterior a anunțat că se află în afara oricărui pericul, însă la câteva zile distanță Andreea Bălan a mai fost supusă altor două operații după ce au apărut complicații. 

George Burcea a fost cel care a fost tot timpul alături de Andreea Bălan și s-a rugat ca artista să se facă bine cât mai repede și să poată merge acasă acolo unde o așteptau cele două fiice, Ella Maya, dar și micuța Clara Maria, care abia se născuse. 

Zi și noapte actorul a făcut tot posibilul ca Andreea Bălan să nu ducă lipsă de nimic, iar într-o filmare urcată ulterior pe canalul ei de Youtube, se putea observa că bărbatul avea lacrimi în ochi în timp ce îi transmitea acesteia un mesaj.  ”Ai aproape 24 de ore de când ai născut. Noi te așteptăm în cameră, te așteptăm aici cu flori și cu dragoste și cu multe zâmbete. Te așteptăm mămiciule, te pup și te iubesc”, spunea actorul în urmă cu un an. 

Lucrurile s-au schimbat radical în ultima perioadă și iată că acum, când Clara Maria împlinește un an, George Burcea nu mai este împreună cu Andreea Bălan, iar cântăreața a confirmat separarea de tătăl celor două fetițe. Într-un dintre comentariile postate de artistă pe pagina ei de socializare, artista a precizat că actorul este cel care nu își mai dorește familia.  
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro